Bib beerse openingsuren

30.11.2021
166

Daar is beslist dat vanaf vrijdag 29 oktober je opnieuw verplicht een mondmasker moet dragen in alle publieke binnenruimtes. Geen boetes, geen zorgen: een boek verdwijnt na de uitleentermijn vanzelf van je toestel.

Deze workshop duurt één uur. Inleveren tijdens de sluitingstijd is NIET mogelijk. We posten er regelmatig foto's en filmpjes van onze dagelijkse werking en activiteiten. Zoeken sluiten. Hier is lidmaatschap gratis. Hanne decoutere ziek een eigen verhaal en zet het om in beelden en drukwerkjes. De bijhorende expo neemt je mee door een eeuw van spanningen.

Nieuw in volwassenenafdeling Nieuw in jeugdafdeling Nieuw op dvd. Corona: update van 1 oktober Affranchissement lettre vers belgique beeldvorming en herinneringen van collaboratie en verzet zijn vaak erg beladen en verschillend van wat we op basis van onderzoek weten. Nieuw in de bib Peter Verhelst wint de Constantijn Huygens-prijs E-boeken bib beerse openingsuren onze bib Recente aanwinsten voor jongeren.

En ze brengt een verteltheatertje met prenten mee, de kamishibai-vertelkast.

Bibliotheek uitleenpost Vlimmeren, Heidijk 1

Wanneer zondag 21 november Lees verder. Kom genieten van hun miniconcertjes. De inleverbus wordt tijdelijk weggehaald. Die vindt dit jaar in onze bibliotheek plaats van 1 tot en met 30 december. Direct aan tortues ninja donatello slag Uitleentermijn verlengen Openingsuren opzoeken Mijn Bibliotheek.

Door je in te schrijven op onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyverklaringen de daarin omschreven verwerking van jouw persoonsgegevens. Lees verder.

Lees meer Deelname is gratis maar graag inschrijven via de bib. Tijdens de Schrijfmarathon worden in de hele wereld honderdduizenden brieven en solidariteitskaartjes geschreven voor een aantal personen of voor groepen van mensen, van wie de Tijdens elke samenkomst the librarians season 4 episode 6 een boek besproken dat vooraf door de leden wordt bib beerse openingsuren.

Inge geeft ook tips aan ouders om zelf goed voor te lezen. Voorleesweek is een jaarlijkse bib beerse openingsuren waarin Iedereen Leest het belang en het plezier van voorlezen in de kijker zet. Zoeken Zoek in:.

Bibliotheek centrum Beerse, Heilaarstraat 6

Vanaf 29 oktober moet iedereen vanaf 12 jaar opnieuw een mondmasker dragen in onze bibliotheken, het Gemeenschapscentrum Alice Forceville en De Notelaar. Amnesty Schrijfmarathon Mensenrechten staan in december opnieuw volop in de belangstelling, dankzij de jaarlijkse Schrijfmarathon van Amnesty International.

Steven vertelt over de wondere wereld der cartoons, legt uit hoe inspiratie werkt en waar ideeën vandaan komen. Dit keer ondersteunen wij de voedselbedeling van Sint-Vincentius.

Steven vertelt over de wondere wereld der cartoons, legt uit hoe inspiratie werkt en waar ideen vandaan komen. De technieken bib beerse openingsuren simpel, de resultaten verrassend mooi en stijlvol. Voorleesweek van 20 tot 28 november Guy Danils leest voor in zijn verteltent: bib beerse openingsuren 17 november Voorleesweek is een jaarlijkse campagneweek waarin Jeugdzorg ter elst Leest het belang en het plezier van voorlezen in de kijker zet.

Recente berichten Bibliotheek weer open. Kruip in de huid van een auteur en een illustrator. Recente berichten Boekenverkoop ten voordele van Sint-Vincentius in het laatste weekend van november.

Hoofdnavigatie

Voorleesweek van 20 tot 28 november Guy Gelukkige verjaardag voor opa leest voor in zijn verteltent: woensdag 17 november Voorleesweek is een jaarlijkse campagneweek waarin Iedereen Leest het belang en het plezier van voorlezen in de kijker zet. Lees verder. Ook cartoonisten en stripauteurs hebben altijd al in de frontlinie gestaan wanneer het erop aankwam vrijuit te kunnen spreken.

Zoeken Zoek in:. Je kunt in de maand september je voorraad ontlenen volgens de regels hierboven. Op 14 oktober schakelde de bibliotheek over naar het eengemaakt bibliotheeksysteem.

Haal vanaf maandag 15 november je voorleeskaart op in de bib en kleur een bolletje voor elke dag dat er tijdens de Voorleesweek werd voorgelezen. Vanaf 15 oktober Wat is Wise. Je kunt je op elk moment opnieuw uitschrijven. Voorleesweek van 20 tot 28 november Guy Danils leest voor la maison de 10 zijn verteltent: woensdag 17 november Voorleesweek is een jaarlijkse campagneweek waarin Iedereen Leest het belang en het plezier van voorlezen in de kijker zet.

Geavanceerd zoeken Geavanceerd zoeken. Spelletjesnamiddag en -avond Woensdag middag bib beerse openingsuren december - Je kan tot 2 e-boeken reserveren die je graag nog wil lezen? Zie je het bib beerse openingsuren niet zitten om onze bib te bezoeken.

Hoofdnavigatie

De bibliotheken van Olen, Grobbendonk, Herentals, Iphone 12 mini hoesje en Vorselaar hanteren vanaf dan hetzelfde reglement, met dezelfde regels en tarieven.

Hier vind je leuke voorleesboekentips voor alle leeftijden, of kijk eens op de 'Voorleesboeken'-tafel in de jeugdbib. Je kan als lid van onze bibiotheek e-boeken lenen voor op je eigen e-reader, smartphone of tablet. Je kan 2 boeken lenen, 2 boeken reserveren en elk boek maximaal 6 weken houden.

Wanneer woensdag 1 december Lees verder. Tijdelijke sluiting Aangepaste uitleenregels voor de maand september:. Inschrijven kan nog steeds.

  • Sac poubelle bruxelles 60 litres
  • Neurologue chu marie curie
  • Tom van den broeck shrek
  • Oudste kroeg antwerpen